www.grevenatv.gr
Giorti Tis Miteras 2023 (1)
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μήνυμα Βουλευτή Ν.Δ. Σταύρου Παπασωτηρίου για τη Γιορτή της Μητέρας

Κοινοποίηση

«Μητέρα, μάνα, μαμά…» ίσως οι πιο εύηχες λέξεις της Ελληνικής γλώσσας που περιγράφουν την πηγή της ζωής, την εγγύηση της ανθρώπινης ύπαρξης, την άδολη αγάπη, τη στοργή, τη θυσία, την τρυφερότητα, τη δύναμη και την ελπίδα.

Η μέρα αποτελεί μια ελάχιστη ευκαιρία αναγνώρισης, εκτίμησης, ευγνωμοσύνης, σεβασμού και απόδοσης τιμών στον ιερό πρόσωπο της Μητέρας, στον καθημερινό αγώνα που δίνει, στον πολυδιάστατο και απαιτητικό ρόλο της και στην προσφορά της στην οικογένεια και διαχρονικά στην κοινωνία.

Η σκέψη μας είναι στις μητέρες που αγωνίζονται καθημερινά να κρατούν τις ισορροπίες στην οικογενειακή και επαγγελματική τους ζωή, στις μητέρες που βρίσκονται μέσα σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου δίπλα στα παιδιά τους και γίνονται αυτοθυσία και ασπίδα γι’ αυτά, αλλά και στις γυναίκες που πασχίζουν να γίνουν μητέρες με την ευχή του χρόνου να γιορτάζουν τη μέρα αυτή με ένα μωρό στην αγκαλιά.

Στηρίζουμε έμπρακτα ως Κυβέρνηση, και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, την ελληνική οικογένεια και τις μητέρες στον καθημερινό τους αγώνα, ενισχύοντας με κάθε μέσο το σύγχρονο ρόλο τους.

Χρόνια Πολλά σε Όλες τις Μητέρες! Σε όλες αυτές που γεννήσανε και αναθρέψανε παιδιά της κοιλιάς αλλά και σε όλες αυτές που χαρίσανε αγκαλιές και αναθρέψανε παιδιά καρδιάς!

Σας ευχαριστούμε για όλα Μητέρες της Γης και του Ουρανού!

Σταύρος Γ. Παπασωτηρίου

Βουλευτής Ν.Δ. Π.Ε. Φλώρινας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

«Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024»: Μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη χορό και συναισθήματα πρόσφεραν απλόχερα τα Τμήματα Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Γρεβενών (φωτο και video)

diktio diktio

Ο νεαρός γεωπόνος που δίνει «Γεύση Βουνού» 450 χιλιόμετρα μακριά από την πρωτεύουσα

diktio diktio

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Χρήστος Τριγώνης στον Ιατρικό Σύλλογο Γρεβενών (Φωτογραφίες)

diktio diktio