www.grevenatv.gr
Fb Img 1714132378921
ΕΛΛΑΔΑΜΑΚΕΔΟΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σταύρος Παπασωτηρίου: «Προωθείται ο νέος Τομέας ΕΚΑΒ και η παραχώρηση εκτάσεων του ΟΣΕ στο Αμύνταιο»

Κοινοποίηση

Στην Αθήνα έγινε συνάντηση εργασίας του βουλευτή Φλώρινας της ΝΔ Σταύρου Παπασωτηρίου και του δημάρχου Αμυνταίου Ι. Λιάση με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ Ν. Παπαευσταθίου.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η δημιουργία Τομέα του ΕΚΑΒ στο Αμύνταιο προκειμένου να βελτιωθεί ο χρόνος απόκρισης των ασθενοφόρων σε επείγοντα περιστατικά και να διευθετηθεί το θέμα των δευτερευουσών διακομιδών.

Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ κατ’αρχάς αντιμετώπισε θετικά το αίτημα των εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας και ζήτησε από το δήμαρχο να υποβάλει εμπεριστατωμένη πρόταση για τη δημιουργία Τομέα του ΕΚΑΒ στο Αμύνταιο, όπου θα αναλύονται οι υφιστάμενες ανάγκες και οι διαθέσιμες υποδομές.

Στη βάση αυτή και μετά την έκδοση της απαραίτητης απόφασης Δ.Σ του ΕΚΑΒ για τη σύσταση του Τομέα, ο Ν. Παπαευσταθίου δεσμεύτηκε να προωθήσει την ενίσχυση της νέας αυτής περιφερειακής υπηρεσίας του ΕΚΑΒ με πρόσθετο ανθρώπινο δυναμικό.

Ο βουλευτής της ΝΔ Σταύρος Παπασωτηρίου υπογράμμισε την ανάγκη γρήγορης ολοκλήρωσης όλων των σχετικών διαδικασιών και επεσήμανε πως το δίκαιο αυτό αίτημα των κατοίκων του Αμυνταίου έχει την πλήρη στήριξη του συνόλου της Π.Ε Φλώρινας.

Προγραμματισμένη συνάντηση είχε επίσης ο Σταύρος Παπασωτηρίου με τον υφυπουργό Υποδομών Ν. Ταχιάο, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Αμυνταίου Ι. Λιάση.

Image 6
Image 7

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΣΥΡΙΖΑ: Τα αποτελέσματα στην ΠΕ Γρεβενών

diktio diktio

Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης με υπολογιστή που διαπράχθηκε σε περιοχή των Γρεβενών

diktio diktio

Συντάξεις: Αυξήσεις για όσους θα συνταξιοδοτηθούν το 2024 – Παραδείγματα

diktio diktio