www.grevenatv.gr
Gevtexnikos
ΑΓΡΟΤΙΚΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΥπΑΑΤ: Ενεργοποιήθηκε η ηλεκτρονική βεβαίωση «Επαγγελματία Αγρότη»

Κοινοποίηση

Σε λειτουργία τέθηκε από τις 20 Δεκεμβρίου 2023, η δυνατότητα ψηφιακής εκτύπωσης της βεβαίωσης εγγραφής στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων (ΜΑΑΕ), με την ιδιότητα του «επαγγελματία αγρότη», για το φορολογικό έτος 2022.

Η βεβαίωση εγγραφής θα φέρει την υπογραφή της προϊσταμένης της Γενικής Διεύθυνσης Αποκεντρωμένων Δομών και στρογγυλή σφραγίδα και έτσι δεν απαιτεί επικύρωση. Οι «επαγγελματίες αγρότες, οι οποίοι επιθυμούν να εκδώσουν τη σχετική βεβαίωση θα μπορούν να εξυπηρετούνται, μέσω του ηλεκτρονικού υπολογιστή ή του κινητού τους τηλεφώνου.

Η είσοδός τους στην ψηφιακή εφαρμογή του Μητρώου Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων πραγματοποιείται αποκλειστικά από τους ίδιους ή από εξουσιοδοτημένο από αυτούς άτομο, με τη χρήση των κωδικών εισαγωγής στην εφαρμογή της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.

Η βεβαίωση εγγραφής θα φέρει την υπογραφή της προϊσταμένης της Γενικής Διεύθυνσης Αποκεντρωμένων Δομών και στρογγυλή σφραγίδα και έτσι δεν απαιτεί επικύρωση.

Η βεβαίωση εκτυπώνεται από την τελευταία σελίδα της εφαρμογής «Εκτύπωση Βεβαίωσης», επιλέγοντας την «Αναφορά Βεβαίωσης Εγγραφής ΜΑΑΕ (pdf)» για το έτος 2022.

Η παρεχόμενη δυνατότητα συμβάλει, ώστε να καταστεί εφικτός ο στόχος της επικοινωνίας, χωρίς την αυτοπρόσωπη παρουσία του ενδιαφερομένου, στο πλαίσιο της ηλεκτρονικής διακίνησης εγγράφων, πληροφοριών και δεδομένων μεταξύ φορέων του δημοσίου τομέα, των πολιτών και των επιχειρήσεων.

Έκδοση βεβαίωσης

Η βεβαίωση εκδίδεται με τα στοιχεία του φορολογικού έτους 2022 και αφορά:

  • Τους «επαγγελματίες αγρότες», οι οποίοι έχουν προκύψει από τους προβλεπόμενους διασταυρωτικούς ελέγχους, οι οποίοι διενεργήθηκαν από το Τμήμα Διαχείρισης Data Center Δικτύου και Βάσεων Δεδομένων της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και το Τμήμα Υποστήριξης και Μητρώου Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων της Γενικής Διεύθυνσης Αποκεντρωμένων Δομών του ΥΠΑΑΤ,
  • τους «κατόχους αγροτικής εκμετάλλευσης», οι οποίοι έχουν προκύψει από τους προβλεπόμενους διασταυρωτικούς ελέγχους, οι οποίοι διενεργήθηκαν από το Τμήμα Διαχείρισης Data Center Δικτύου και Βάσεων Δεδομένων της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και το Τμήμα Υποστήριξης και Μητρώου Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων της Γενικής Διεύθυνσης Αποκεντρωμένων Δομών του ΥπΑΑΤ.

Επίσης, ισχύουν και οι βεβαιώσεις των «επαγγελματιών αγροτών» ή «κατόχων αγροτικής εκμετάλλευσης», οι οποίες εκδίδονται από τα Τμήματα Αγροτικής Ανάπτυξης και Ελέγχων (ΤΑΑΕ) του ΥΠΑΑΤ, κατόπιν διοικητικού ελέγχου

http://www.in.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Βουλή-Πρόταση δυσπιστίας- Μ. Συρεγγέλα: Εκμεταλλεύεστε μια εθνική τραγωδία με πρακτικές που θα ζήλευε και ο ίδιος ο Μακιαβέλλι

diktio diktio

Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ το ΕΚΑΒ Γρεβενών..

diktio diktio

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑΤΡΩΝ , 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

diktio diktio