www.grevenatv.gr
Img 2587d88f0d8749c2d717e7d538797379 V
ΓΡΕΒΕΝΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέο υπερσύγχρονο μηχάνημα για τον στόλο της Π.Ε. Γρεβενών

Κοινοποίηση

Αξιοποιώντας τα εργαλεία συγχρηματοδότησης από εγχώριους και ευρωπαϊκούς πόρους (ΕΣΠΑ), η Π.Ε. Γρεβενών προσέθεσε άλλο ένα χρηστικό και σύγχρονων προδιαγραφών όχημα στον στόλο της, το οποίο και παρελήφθη χθες από τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, Αθανάσιο Φωλίνα, και τους αρμόδιους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε.

Το όχημα τέθηκε σε άμεση χρήση με τον βραχίονα κεφαλής κλαδέματος, και προς διαπίστωση των επιχειρησιακών του δυνατοτήτων, ενώ προσαρτήθηκε αμέσως και ο αλατοδιανομέας που πρόκειται να αξιοποιηθεί ήδη εντός του ερχόμενου χειμώνα.

Μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Δυτική Μακεδονία 2014-2020”, η Π.Ε. Γρεβενών εξασφάλισε την προμήθεια του ανωτέρω οχήματος, συν ενός ακόμη τροχοφόρου εκσκαφέα-φορτωτή, η οποία προμήθεια εγγράφηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για δαπάνη συνολικού ύψους 502.000€.

Εκτός από τον βραχίονα με κεφαλή κλαδέματος και τον αλατοδιανομέα, στα παρελκόμενα του οχήματος συμπεριλαμβάνεται και λεπίδα αποχιονισμού, καθώς και κεφαλή καταστροφέα.

Πρόκειται για ένα όχημα κρίσιμης χρηστικότητας για το έργο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Γρεβενών, το οποίο θα αποτελέσει εφόδιο του στόλου μηχανημάτων της για πολλά έτη, συνεισφέροντας τα μέγιστα στην πρόληψη και την αντιμετώπιση των καταστάσεων εκτάκτων αναγκών, όπως αντιμετώπιση φυσικών φαινομένων και καταστροφών (πλημμύρες, πυρκαγιές, κ.λπ.) και αντιμετώπιση έντονων καιρικών φαινομένων (χιονοπτώσεις, βροχοπτώσεις, κατολισθήσεις, κ.λπ.)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Την Παρασκευή η Κεντρική Ομιλία του συνδυασμού «Γρεβενά: ο τόπος μας…η ζωή μας.»,

diktio diktio

Συνελήφθησαν -3- άτομα, σε περιοχές της Εορδαίας και των Γρεβενών, κατά το τελευταίο οκταήμερο, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών..

diktio diktio

Η «Γουρουνοχαρά» αναβιώνει στις 25/11 στην Καλλονή Γρεβενών

diktio diktio