www.grevenatv.gr
Agnooumenos Mpatzis 2 1
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΜΑΚΕΔΟΝΙΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αναπάντητα ερωτήματα για την εξαφάνιση και τον θάνατο του Ρούλη Μπατζή

Κοινοποίηση

Αναπάντητα και ανεξήγητα ερωτήματα περιμένουν απάντηση για τον θάνατο και την εξαφάνιση του Ρούλη Μπατζή.

Ο τόπος όπου βρέθηκαν τα οστά και τα ρούχα γεννούν πολλές απορίες.

Συγκεκριμένα:

Ο εξαφανισθείς ο 69χρονος Δοτσικιώτης, βρέθηκε 4 περίπου χλμ από το χωριό.

Πρώτον, από το βράδυ της εξαφάνισης στις 22.00 μ.μ. έως τις 08.00 το πρωί που άρχισαν να ψάχνουν τα συνεργεία διασώσεως δεν είναι δυνατόν ο Ρούλης Μπατζής να έφυγε από την ζωή από την πείνα.Τα συνεργεία διάσωσης είχαν περάσει πολλές φορές απο το σημείο αυτό.

Δεύτερον, στα 4 χλμ από το Δοτσικό που βρέθηκε η σορός δεν ανταποκρίνεται στις δέκα ώρες της εξαφάνισης.Ήδη, σε αυτό το δεκάωρο μπορούσε να διανύσει από 12 έως 15 χλμ.

Τρίτον, για να οδηγηθεί σε αυτόν τον δρόμο και σε αυτό το σημείο υποχρεωτικά έπρεπε να περάσει έξω από τον φωτεινό κόμβο της διασταυρώσεως Δοτσικού-Επταχωρίου. Για ποιο λόγο να μην βαδίσει προς το χωριό αφού τα πρώτα σπίτια απέχουν μόλις λίγα μέτρα και να ακολουθήσει έναν σκοτεινό δασικό χαλικόδρομο, ο οποίος οδηγεί σε ένα απέραντο δάσος;

Τέταρτον, από όλα αυτά προκύπτει ότι το πιθανότερο είναι να αφέθηκε σε αυτό το σημείο νεκρός ο Ρούλης Μπατζής.

Πέμπτον, το πως έχασε την ζωή του, με ποιον τρόπο και για ποιους λόγους απομένει να τα απαντήσουν οι έρευνες των αστυνομικών αρχών.

Οι εικασίες και οι υποθέσεις είναι πολλές.Όπως, ότι δολοφονήθηκε σε άλλο σημείο και μεταφέρθηκε η σορός το ίδιο βράδυ σε αυτόν τον δασικό χαλικόδρομο ή να υπήρξε θύμα κάποιου τροχαίου ατυχήματος και ο οδηγός να μετέφερε την σορό του σε αυτό το σημείο 2 χλμ πριν από το κατεστραμμένο παλαιοχώρι “Τσερος”.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι σε αυτό το σημείο που βρέθηκε η σορός καλύπτεται η κινητή τηλεφωνία από την κεραία της κοινότητας Κορυφής Τσοτυλίου και όχι απο την κεραία της κοινότητας Μεσολουρίου. Αυτό ίσως οδηγήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

Γιάννης Κ. Παπαδόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δήμος Γρεβενών: Οδηγίες από την Πολιτική Προστασία για Χιονοπτώσεις-Παγετό

diktio diktio

Την Παρασκευή η Κεντρική Ομιλία του συνδυασμού «Γρεβενά: ο τόπος μας…η ζωή μας.»,

diktio diktio

Επίδομα θέρμανσης: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές του 2024

diktio diktio