www.grevenatv.gr
Police (1)
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΓΡΕΒΕΝΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γρεβενά: 44χρονος αφαίρεσε από αποθήκη ιδιοκτησίας του 48χρονου επαγγελματικό εξοπλισμό, συνολικής χρηματικής αξίας περίπου -3.500- ευρώ

Κοινοποίηση

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών, εξιχνιάστηκε κλοπή που διαπράχθηκε κατά το χρονικό διάστημα από τέλη Οκτωβρίου έως αρχές Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους, σε περιοχή των Γρεβενών και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος 44χρονου ημεδαπού. 

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο 44χρονος αφαίρεσε από αποθήκη ιδιοκτησίας του 48χρονου επαγγελματικό εξοπλισμό, συνολικής χρηματικής αξίας περίπου -3.500- ευρώ.

Μετά από επιστάμενες αναζητήσεις από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, εντοπίστηκε στην πόλη των Γρεβενών Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 44χρονου και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε εντός του οχήματος και κατασχέθηκε μεγάλο μέρος του αφαιρεθέντος εξοπλισμού, το οποίο αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Γρεβενών, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς Ι.Χ. αυτοκίνητο, στους Μαυραναίους Γρεβενών

diktio diktio

Στις εργασίες αποκατάστασης της Ιεράς Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών ο Γ. Κασαπίδης

diktio diktio

Επίδομα παιδιού: Τι ισχύει με την πληρωμή – Πόσα λεφτά θα δουν οι δικαιούχοι και πότε

omada diktio